Volg onze E-Learning cursus

Volg hier de online cursus van EV-Box voor installateurs en partners. Met onze E-Learning module leert u meer over onze oplossingen en de EV markt.

Ja, ik meld me graag aan!

Ontvang maandelijkse updates!

Schrijf gratis in voor de maandelijkse nieuwsbrief voor installateurs en ontvang de nieuwste updates van onze producten en diensten.

Meld mij aan

Voordelen voor installateurs

Als installateur bent u een onmisbare schakel tussen ons en de elektrische rijder. U verzorgt de aansluiting van de laadpalen thuis, geeft praktische adviezen, en installeert u eventueel ook ons beheersysteem BackOffice. EV-Box zorgt ervoor dat u goed voorbereid en ondersteund bent als u op pad gaat. Door onze sterke reputatie en superieure kwaliteit kiezen de meeste elektrische rijders voor ons, en dus ook voor u.

Aansluiten bij de koploper in de branche

Met een EV-Box Partnership wordt u actief in de dynamische markt van elektrische mobiliteit. Met een vast adviseur binnen ons team voor al uw vragen en wensen, profiteert u altijd van onze sterke reputatie en betrouwbare producten en diensten.

Nieuwe markten, nieuwe kansen

Niet alleen ontvangt opdrachten voor het verrichten van schouwingen en installaties in uw regio, maar u wordt tevens opengesteld aan nieuwe segmenten die betrokken zijn bij de EV industrie.

Blijvend verbeteren

Als een EV-Box partner profiteert u van korte levertijden, zodat u zelf geen voorraad hoeft te houden, én verkoop- en trainingsprogramma's, zodat u uw werk optimaal kunt doen.

 

Handleidingen, technische specificaties en brochures

Download

Bezoek ons Kenniscentrum

voor alle antwoorden op elektrisch rijden en het opladen van elektrische auto's.

Leer meer