De beste laadinfrastructuur voor gemeenten

Voorzie uw stad van duurzame en innovatieve laadinfrastructuur met onze expertise in elektrische mobiliteit.

Leer meer

Een nieuw tijdperk van elektrische mobiliteit

Verkeer is een lange tijd de belangrijkste bron van luchtverontreiniging geweest. Met de komst en toenemende populariteit van elektrische voertuigen, investeren gemeenten nu ook volop in elektrisch vervoer en fietsgebruik bij particulieren, bedrijven en in het openbaar. Het creëren van een efficiënt netwerk van laadpunten is voor vele gemeenten dan ook een logische stap naar een duurzame en milieuvriendelijke toekomst. Ondertussen hebben wij gemeenten Amsterdam, Rotterdam en vele andere steden al voorzien van laadpunten. Bent u de volgende?

EV-Box biedt veilige en snelle laadpalen voor alle elektrische auto's. Wij helpen u graag bij de implementatie hiervan met op maat gemaakte diensten die passen bij de wensen van uw parkeerfaciliteiten en inwoners:

Interoperabiliteit

Wij bieden een wijd assortiment aan laadpalen en cloud-based diensten die bediend kunnen worden met alle soorten laadpassen. Met interoperabele laadpalen streven wij ernaar optimale laadinfrastructuur te kunnen opzetten voor de EV bestuurders van vandaag én de nabije toekomst.

Eenvoudig beheer en essentieel inzicht

Met behulp van ons geavanceerd cloud-based beheersysteem BackOffice, bieden wij u inzicht in energieverbruik van alle laadpunten en stellen wij u in staat alle laadsessies en kosten efficient te beheren en verrekenen.

Expertise

Wij benutten graag onze jarenlange ervaringen in de markt om u te adviseren op de toepassing, voorbereiding en het beheer van uw laadfaciliteiten. Dankzij een uitgebreid netwerk van installateurs, verzekeren wij u tevens van een zorgvuldige aanlevering en installatie van laadpunten op verschillende locaties. Bovendien bent u bij ons altijd voorzien van de nieuwste updates en onderhoudsdiensten (op afstand).

 

Veilig en groen laden in het openbaar

voor publieke faciliteiten en gemeenten

Ontdek PublicLine

ChargeNet: de app voor laadstations

ChargeNet App

Met onze mobiele app ChargeNet bent u altijd op de hoogte van de beschikbaarheid en prijzen van alle openbare laadpalen in Nederland en zelfs van vele laadpunten in Europa.

Als u uw laadpas koppelt aan uw ChargeNet account, dan bent u altijd verzekerd van real-time inzicht tot uw laadkosten en laadsessies. Zo houdt u gemakkelijk uw verbruik in de gaten, waar u ook bent.

De voordelen van ChargeNet:

  • Zie welke laadstations beschikbaar zijn en hoeveel ze kosten
  • Start en eindig elke laadsessie met de app
  • Zoek alle dichtsbijzijnde laadstations
  • Navigeer naar de dichtsbijzijnde laadstation
  • Filter op locatie en beschikbaarheid
  • Beheer en voeg nieuwe laadpassen toe
  • Rapporteer storingen

ChargeNet App Apple StoreChargeNet App Google Play

Kenniscentrum

over elektrisch rijden en het opladen van elektrische auto's

Leer meer