Laad waar u ook bent

EV-Box biedt laadpalen en laadzuilen aan particulieren, bedrijven en gemeenten. Voor thuis, op het werk, op alle soorten parkeerplaatsen en langs de wegen. Met EV-Box bent u verzekerd van een ‘volle tank’, waar u ook bent. 

Vraag een offerte aan

Voor iedereen

We verwelkomen u graag bij EV-Box, als trotse eigenaar van een elektrische auto of als iemand die overweegt over te stappen naar een elektrische auto. In uw bijdrage aan een groenere wereld, is de aankoop van een laadpaal een goede volgende stap.

Laadpalen zijn veiliger voor de stroomcapaciteit van uw woning en uw auto én duurzamer. Met een laadpaal bij de deur, bent u zeker van een volledig opgeladen auto, elke keer dat u de weg op gaat. Op basis van de zaken waar u als particulier met een elektrische auto mee te maken zult krijgen, helpen wij u graag een laadpaal te kiezen die het beste aansluit op uw wensen.Altijd met een volle tank vanuit huis, veilig en snel

Wij garanderen u sneller, veiliger en duurzamer laden. De gecertificeerde installateurs van ons uitgebreide netwerk plaatsen bij u thuis de laadpaal die het beste past bij de capaciteit van uw woning en uw auto. 

Gemakkelijk laden, waar u ook bent

Met onze laadpassen en sleutelhangers kunt u terecht bij onze laadstations thuis, op het werk, onderweg en zelfs in het buitenland. Met een EV-Box laadpas bent u bovendien altijd voorzien van groene stroom op alle openbare laadpunten in Nederland.

Moeiteloos laadkosten verrekenen

Wij bieden u inzicht in uw laadsessies en zorgen ervoor dat u de kosten eenvoudig kunt verrekenen met uw werkgever of leasemaatschappij. 

 

Ontdek HomeLine

De meest gebruiksvriendelijke laadpaal voor thuis. Simpel en snel in gebruik, beheer en installatie.

Leer meer

Voor bedrijven

Om een unieke werkomgeving te creëren en te behouden, kijkt u altijd uit naar nieuwe voordelen voor uw personeel en klanten, en naar mogelijkheden om een duurzame bedrijfsidentiteit te bevorderen. Nu steeds meer mensen voor elektrisch vervoer kiezen, zijn laadvoorzieningen voor uw werknemers en klanten een noodzakelijke voorziening geworden.

Het plaatsen van laadstations bij uw kantoorgebouw(en) of parkeerfaciliteit(en) is een prima manier om uw bedrijf van een efficiënte en innovatieve werkplek te verzekeren en tegelijkertijd bij te dragen aan een groenere en meer duurzame toekomst.

Voor bedrijven met privé of gereserveerde parkeerplaatsen

Bedrijven die intern en/of aan hun gasten laadstations willen bieden, stellen wij in staat om alle laadsessies eenvoudig te beheren. Persoonlijke laadpassen en cloud-based software automatiseren de toewijzing en verrekening van alle laadkosten.

Voor commerciële bedrijven met openbare parkeerplaatsen

Onze Smart Charging diensten en onze accessoires stellen u in staat om zowel op straatniveau als ondergronds laadstations te plaatsen die optimaal functioneren. De laadstations zijn voor uw klanten toegankelijk tijdens kantooruren én daarbuiten. Dankzij instelbare tarieven en laadmomenten kunt u uw laadvoorziening naadloos integreren met uw parkeerfaciliteit.

Voor alle bedrijven

Wij ondersteunen u bij het beheren van en het zicht houden op het verbruik van uw laadstations. We helpen ook bij het voorkomen van overbelasting en zorgen ervoor dat u altijd veilig en efficiënt laden kunt aanbieden, zonder dat dat invloed heeft op andere faciliteiten die stroom verbruiken. Met EV-Box bent u altijd verzekerd van optimale laadfaciliteiten, die bijdragen aan een innovatieve, duurzame bedrijfsidentiteit.

 

Ontdek BusinessLine

De alles-in-1 laadoplossing voor bedrijven om klanten, gasten en werknemers optimaal van dienst te zijn.

Leer meer

Voor gemeenten

Het verkeer is een lange tijd de belangrijkste bron van luchtverontreiniging geweest. Met de komst en de toenemende populariteit van elektrische voertuigen, investeren gemeenten nu ook volop in elektrisch vervoer en fietsgebruik bij particulieren, bedrijven en in de openbare ruimte. Het creëren van een efficiënt netwerk van laadpunten is voor veel gemeenten dan ook een logische stap naar een duurzame en milieuvriendelijke toekomst. Wij hebben inmiddels de gemeenten Amsterdam, Rotterdam en vele andere steden van laadpunten voorzien. Bent u de volgende?

EV-Box biedt veilige en snelle laadpalen voor alle elektrische auto's. Wij helpen u graag bij de implementatie hiervan met op maat gemaakte diensten, die aansluiten op uw parkeerfaciliteiten en de wensen van uw inwoners.

Interoperabiliteit

Wij bieden een wijd assortiment aan laadpalen en cloud-based diensten die met alle soorten laadpassen bediend kunnen worden. Met interoperabele laadpalen streven wij ernaar een optimale laadinfrastructuur op te zetten, voor de EV bestuurders van vandaag én van de nabije toekomst.

Eenvoudig beheer en essentieel inzicht

Met ons geavanceerde cloud-based beheersysteem BackOffice bieden wij u inzicht in het energieverbruik van uw laadpunten en stellen wij u in staat alle laadsessies en kosten efficiënt te beheren en te verrekenen.

Expertise

Wij benutten onze jarenlange ervaring in de markt graag om u te adviseren bij de toepassing, de voorbereiding en het beheer van uw laadfaciliteiten. Ons uitgebreide netwerk van installateurs verzekert u van een zorgvuldige levering en installatie van uw laadpunten. Bovendien bent u bij ons altijd voorzien van de laatste updates en onderhoudsdiensten op afstand.

 

Ontdek PublicLine

De meest betrouwbare laadzuil voor publiek gebruik.

Leer meer